نادر خرمی راد
طراح سیستم‌های مدیریت پروژه، طرح و پرتفولیو

دعوت به نشست زنده ۶: اولویت‌بندی

لیست نسخه شنیداری نشست‌ها

نشست زنده بعدی، یکشنبه، ۲۰ مهر ۱۴۰۴، ساعت ۸ شب به وقت تهران،‌ با موضوع «اولویت‌بندی» برگزار می‌شه. برای شرکت در نشست نیازی به ثبت نام نیست و کافیه که در تاریخ و ساعت گفته شده به آدرس زیر مراجعه کنین:

https://meet.google.com/vcj-wgwv-wuh

برنامه سر وقت شروع می‌شه و مدتش یک ساعته. اگه علاقه‌مندین که تو نشست شرکت کنین بهتره اون رو تو تقویمتون وارد کنین که فراموش نکنین. ترجیحا بهش اولویت بالایی هم بدین ;)

اگه مایل باشین می‌تونین تو نرم‌افزار تقویمتون مشترک تقویم نشست‌ها بشین که وضعیت به‌روزشون به طور خودکار تو تقویمتون در کنار سایر برنامه‌هایی که دارین نمایش داده بشه:

https://user.fm/calendar/v1-32f22e93914a813695499b218c2e4238/KCO-Live.ics‍

توجه: تقویم رو دانلود و import نکنین، چون در اون صورت فقط یک بار وضعیت فعلیش تو تقویمتون وارد می‌شه و بعدا به‌روزرسانی نخواهد شد. تو نرم‌افزارتون احتمالا بخشی برای subscribe کردن تقویم‌ها وجود داره که باهاش می‌شه کارهای زیادی کرد، از جمله اضافه کردن تعطیلات کشورهای مختلف. آدرسی که بالا هست رو کپی و اونجا وارد کنین که به طور پویا تو تقویمتون باقی بمونه و برنامه‌های آینده رو هم نشون بده.

شرح موضوع

تو همه پروژه‌ها شکل‌هایی از اولویت‌بندی وجود داره. پروژه‌های چابک هم معمولا بیشتر از پروژه‌های متعین ازش کمک می‌گیرن. اولویت‌بندی ماجرای چندان پیچیده‌ای نیست، ولی باز هم ریزه‌کاری‌هایی داره که می‌شه با دقیق شدن در اون‌ها کارها رو بهتر پیش برد.

برای این موضوع چند مسئله اصلی در ذهن دارم:

  • دلیلمون برای اولویت‌بندی چیه؟
  • چه شیوه‌هایی برای اولویت‌بندی وجود داره؟
  • چه چیزهایی تو پروژه می‌تونن اولویت‌بندی بشن؟
  • چه شرایطی برای اولویت‌بندی مناسب و چه شرایطی نامناسبه؟

مثل سایر جلسه‌ها، حدود ۲۰ دقیقه موضوع رو معرفی می‌کنم و بعد از اون با هم میریم سراغ نظرها و پرسش‌هاتون.

پیشنهاد برای آمادگی

برای چه موضوع‌هایی تو کار و زندگی شخصی از اولویت‌بندی کمک گرفتین؟ کدوم‌هاشون خوب پیش رفتن و کدوم‌ها نه چندان خوب؟